Viceprimarul din Caracal își declară susținerea pentru primarul Doldurea

vice Caracal
Sursa foto: Marina Samiee / Facebook

Viceprimarul din Caracal, Marina Samiee, a declarat pentru jurnaliști, că angajații din primărie sunt alături de primarul Ion Doldurea, însă a părăsit sala, în momentul în care i s-au cerut explicații despre afacerile pe care acesta le are în oraș, arată Digi24.

Marina Samiee, viceprimarul orașului Caracal, a adresat un apel către toți cetățenii localității, să fie discreți în această perioadă, dat fiind contextul general.

Ea și-a exprimat sprijinul pentru primarul Ion Doldurea și a subliniat că depozitele de GPL existente în orice oraș, inclusiv Caracal, sunt o caracteristică comună.

În timpul interviului, viceprimarul a fost întrebată despre eventuale verificări ale depozitelor de către personalul primăriei, la care ea a răspuns că acestea s-au făcut, conform legii. Ziariștii a ucontinuat să pună întrebări, iar Marina Samiee a părăsit sala fără să mai răspundă, arată Digi24.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: