Viceprimarul liberal al Brașovului, după ce primarul USR i-a cerut să-și mute biroul: „Circ ieftin”

allen coliban
Sursă foto: Facebook / Allen Coliban

Un alt episod absolut surprinzător s-a petrecut la Primăria Brașov, acolo unde primarul USR Allen Coliban a decis ca viceprimarul liberal Sebastian Rusu să își desfășoare activitatea administrativă dintr-un birou situat în Cimitirul Municipal. Tensiunea la vârful primăriei este crescândă, primarul Allen Coliban fiind acuzat că pune interesele și orgoliile personale mai presus de interesele brașovenilor. 

În data de 8 noiembrie, viceprimarul Sebastian Rusu a primit, pe adresa de poștă electronică, un mail din partea edilului Brașovului. Succint, era anunțat că biroul său va fi mutat într-o cu totul altă locație, una ”surpriză”.

Astfel, începând de vineri – 10 noiembrie 2023, chiar ziua de naștere a lui Sebastian Rusu – biroul viceprimarului nu va mai fi în sediul Primăriei Brașov, ci la Cimitirul Municipal, aflat în cartierul Bartolomeu, la periferia orașului.

Gândul prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din ceea ce s-ar putea numi ”un alt scandal al momentului” la Primăria Brașov, solicitarea controversată a primarului USR Allen Coliban fiind comentată de viceprimarul Sebastian Rusu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL