Skip to content
Politică

Viceprimarul oraşului Adjud, Leonardo Cristea, filmat când se săruta pe gură cu un interlop

facebook

Nici pandemia de coronavirus nu a reuşit să destrame clanurile de interlopi. Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar al orașului vrâncean Adjud, a fost filmat la o petrecere în timp ce se sărută pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată „Spaima Adjudului”. Filmuleţul a ajuns viral la scurt timp după postare, relatează B1 TV.

Viceprimarul Leonardo Cristea din Adjud, filmat când se săruta pe gură cu un interlop la o petrecere. Imaginile i-au şocat pe locuitorii din Adjud. În filmare apare chiar Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar al orașului vrâncean, care se sărută pe gură cu un membru al găștii Banghici.

E vorba de „Bobo”, pe numele său adevărat Bogdan Alexe, care, alături de frațiii săi și de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de „Banghici”.

Pe numele lor apar mai multe dosare, dintre care unul în care un bărbat pe nume Decebal Bujor, poreclit tot Banghici, a agresat doi polițiști. În anul 2018, acesta a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare de către magistrații Judecătoriei Adjud pentru Adjud – victimele au fost doi polițiști din județ.

Surprinzător sau nu, Decebal Bujor a primit posibilitatea de a-și face cele 120 de ore de muncă în folosul comunității chiar la primăria unde lucrează Cristea.

Relațiile sunt chiar mai strânse de atât. Bobo Banghici și ceilalți membri ai grupului îi fac campanie electorală pe Facebook lui Constantin Armencea, actualul primar PSD al orașului și un apropiat al viceprimarului.

Contactat de Libertatea, viceprimarul susține că persoanele din imagini nu fac parte dintr-o grupare interlopă.

Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locație și dimineața m-au luat la dans și pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci și acel live a fost salvat, luată doar această frântură și păstrată”, a spus Leonardo Cristea, potrivit Libertatea

Pe de altă parte, social-democratul se apără și susține că în spatele acestei povești ar sta organizația PNL Adjud, care ar urmări să îi aducă prejudicii de imagine. Acestea fiind spuse, Leonardo Cristea susține că imaginile ar fi fost scoase de la naftalină de acum doi, trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *