Skip to content
Politică

Victor Becali se duce acasă: dacă toţi fug de justiţie, fac eu puşcărie

Jurnalistii.ro

Victor Becali, condamnat în ”Dosarul Transferurilor” la patru ani şi opt luni de închisoare, se întoarce acasă, după ce a ispășit, după cum afirmă omul de afaceri, ”peste 95 la sută din pedeapsă”. 

Tribunalul București a decis joi seara eliberarea condiționată a afaceristului de origine macedo-română. Acesta a părăsit Penitenciarul Jilava după ora 22:30. Înainte de a se sui în mașina ce l-a dus acasă, vărul lui Gigi Becali a stat de vorbă cu jurnaliștii.

Victor Becali a afirmat că perioada petrecută în detenție a fost una grea, dar și că, spre deosebire de alții care sunt eliberați după ce ispășesc ”doar 50-55% din pedeapsă”, în timp ce el ar ”mai fi avut vreo 50 de zile”. Totodată, fostul impresar de fotbal a adăugat că ”probabil că trebuie să facă cineva puşcărie, dacă toţi bărbaţii ţării acesteia fug de justiţie. Fac eu, face Borcea, nu e o problemă”. Întrebat ce va face în continuare, afaceristul a spus că va trăi ca un om normal, scrie Adevărul.ro. Acesta a apreciat că ”orice ţi se întâmplă în viaţă este o experienţă de viaţă, dar nu e prea plăcut”.

Mai mult decât atât, Victor Becali consideră că gardienii din penitenciare au aceleași condiții ca și deținuții: ”Să ştiţi că şi pentru gardieni condiţiile sunt la fel. Am ajuns aici, ne judecem crucea, ne facem pedeapsa”. 

Fostul impresar a conchis afirmând că fotbalul nu mai prezintă un interes pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *