Victor Ciutacu cere capul lui Rafila după tragediile de la Pantelimon: De aici trebuie să înceapă demiterile politice

sursa: Facebook

Au avut loc primele arestări de la Pantelimon, iar Victor Ciutacu merge mai departe şi spune că ar trebui să urmeze demiterile politice. Jurnalistul spune că demiterile politice sunt necesare pentru a remedia problemele administrative din sistemul de sănătate. Această situație atrage atenția asupra necesității unei anchete penale pentru a clarifica dacă politica administrativă actuală pune în pericol sănătatea pacienților.

„Orice pacient internat la ATI reprezintă UN DEFICIT pentru bugetul spitalului” – Bogdan Socea, manager (încă nedestituit) al Spitalului Sfântul Pantelimon, chirurg, conferențiar universitar

Aici trebuie să ajungă ancheta penală. Și de aici trebuie să înceapă demiterile politice, în frunte cu (asta-i viața!) ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Ăsta nu e un mod de gândire independent, ci o politică administrativă.

Mi se rupe că #reziștii s-au urcat pe valul dezvăluirilor noastre, asta-i natura carnasieră a politicienilor. Doctorilor, cu mici excepții, v-ați dezumanizat. Tratați pacienții ca pe mijloace fixe. Produc venituri, să trăiască, nu produc, să moară în chinuri! Ați făcut atâta amar de școală ca să învățați cum să salvați oamenii, nu cum să-i curățați. D-aia nu mai inspirați pic de respect, ci repulsie, dezgust și teamă

P.S. Contractul de management al lui Bogdan Socea a fost semnat de ministrul Vlad Voiculescu, așa că mai ușor cu inocența”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: