Skip to content
Societate

Victor Ciutacu continuă campania umanitară pentru sprijinirea copiilor

romaniatv.net
" "

Celebrul realizator de talk-show TV Victor Ciutacu continuă seria acţiunilor umanitare, în colaborare cu nume consacrate din lumea sportului.

Meseria mea e să știu tot. Și, dacă nu știu, să aflu. Ei bine, dragii moșului, Orlando Docan este cel care, fără să știe și fără să urmăreasca asta, a câștigat tricoul de joc cu semnătură oferit în scopuri umanitare de fondatorul Mihai Nesu Foundation.

" "
" "
Concret, domnul în cauză a fost cel mai generos dintre toți donatorii persoane-fizice întru susținerea funcționării asociației pentru care arbitrul internațional Octavian Sovre a ratat participarea la Euro 2020.
Pe scurt, gestul generos de a obține autograful megastarului norvegian Erling Haaland, chiar cu riscul asumat de a-și periclita cariera de succes, a produs, la strângerea de fonduri pe care eu am inițiat-o, 35.000 lei sau 7.000 euro, dacă vă e mai simplu așa.
Și sper ca, în paralel, donațiile oferite, în tricouri, de Ciprian Marica și de alții să producă, în urma licitațiilor, alți bani necesari sprijinirii copiilor. Sunt convins că Simona Zlibuţ știe cum să-i cheltuie judicios.

P.S. M-a impresionat că, la sfârșitul convorbirii telefonice pe care am avut-o, câștigătorul tricoului, care a donat impresionat fiind de gestul arbitrului român, m-a rugat să-l păstrez și să-l folosesc pentru o viitoare cauză umanitară; ceea ce mă obligă…„, scrie jurnalistul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *