Skip to content
Politică

Victor Ciutacu: De Centenar oricine trebuie să aibă un comportament decent și firesc! EXCLUSIV

romaniatv.net

Pe 1 decembrie 2018 se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Cu ocazia Centenarului, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Victor Ciutacu pentru a transmite un mesaj românilor cu ocazia Zilei Naționale.

Concret, jurnalistul a precizat că nu are un mesaj ieșit din comun de Centenar, dar important este ca românii să aibă o atitudine decentă și firească, nici cu exultare de bucurie, dar nici să fie aduse injurii la adresa României.

„Ideal ar fi să fie frumos, să fie bine, să nu fie rău și să fim și prieteni măcar de Ziua Națională, măcar la 100 de ani de la Marea Unire. Mi se pare că oricine ar trebui să aibă un comportament decent, firesc, nici să exulte de bucurie și fericire, dar nici să înjure țara pentru toate neîmplinirile pe care le are în viață. 

Este o sărbătoare în măsura în care fiecare țară își sărbătorește Ziua Națională, sigur, împlinind până la urmă un număr rotund, 100 de ani de la unitate, este un mesaj că românii de la acea vreme au găsit o soluție politică care lipească teritoriile și să facă o țară mai mare.

În rest, eu nu sunt tipul de om care să meargă la Biserică și să mă împac cu toată lumea, dar nici să mă cert cu cineva în mod special. Este un nou trend la #Rezist că trebuie să ne certăm neapărat cu Dragnea, cu comuniștii, cu ciuma roșie. Nu am nu știu ce mesaj. Mi se pare că m-aș lua prea în serios să dau un mesaj poporului român. Sunt o grămadă de nechemați care oricum dau fără să îi întrebe nimeni.  Încă mai sper că vor avea suficient creier să nu facă praf parada cu gesturi tâmpite. De asemenea mai sper că poate totuși seara să se abțină să dea foc Pieței Victoriei sau cine știe ce idei mai au. 

Nu mi se pare că trebuie nici să ne căutăm prieteni și nici dușmani”, a declarat Victor Ciutacu în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *