Skip to content
Politică

Victor Ciutacu, despre ”acoperiți”: ”E ca la sexul oral. Poate fi și plăcut. Depinde în care capăt te afli…”

Jurnalistul RTV, Victor Ciutacu, lansează un nou mesaj dur pe pagina sa de socializare legat de modul în care este abordat subiectul presupuselor șpăgi încasate de fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov.

Ciutacu atrage atenția că sunt omise niște aspecte esențiale, cum ar fi că Darius Vâlcov ar fi comis toate faptele imputate de DNA în perioada în care era lider al PDL, ”protejat al lui Băsescu și de om legat ombilical de Blaga”.

De asemenea, jurnalistul RTV comentează și acuzele publice lansate de anumite persoane la adresa șefului ANAF, Gelu Diaconu, potrivit cărora ANAF conduce ”arbitrar și abuziv”. Victor Ciutacu subliniază că nimeni nu aduce în discuția publică faptele și modul în care a fost condus ANAF-ul în perioada lui Sorin Blejnar, ”unicul șef al Fiscului din România inculpat pentru evaziune fiscală.”

”Acoperiții au înviat și-o ard iar anticorupție. Cu același tupeu, omit să spună niște lucruri. Le consemnez eu.
1. Iubitorul de artă Vâlcov a comis TOATE nenorocirile pentru care e-n pragul pușcăriei în mandatele de primar PDL al orașului Slatina, de protejat al lui Băsescu și de om legat ombilical de Blaga. Că, după aia, în acțiunea perfect inutilă de a sabota un PDL oricum prăbușit, Ponta l-a adus la PSD (iar Crin pe Frunzăverde la PNL) e o altă discuție. Și un palier de responsabilitate politică și morală pentru Ponta; înțeleg că Antonescu s-a retras din activitatea competițională.
2. Cică Gelu Diaconu conduce, arbitar și abuziv, organul opresiv numit ANAF, iar (ex-)șeful lui Darius Vâlcov a întinat nobilele idealuri ale încasărilor bugetare. E un mare adevăr în această afirmație. Cu un mic amendament: n-am auzit nici pâs la adresa ororilor aceleiași instituții când era condusă de Sorin Blejnar, unicul șef al Fiscului din România inculpat pentru evaziune fiscală.
Altfel, e ca la sexul oral. Poate fi și plăcut. Depinde în care capăt te afli..”, transmite Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *