Skip to content
Politică

Victor Ciutacu, în război deschis cu un moderator TV

Jurnalistul Victor Ciutacu dezvăluie pe pagina sa de socializare că unul dintre jurnaliștii cu care s-a judecat și împotriva căruia a câștigat nu i-a plătit suma datorată, nici la aproape 3 ani după decizia definitivă și irevocabilă a Tribunalului București.

Reamintim faptul că Victor Ciutacu a câştigat, în iulie 2012, procesul împotriva lui Radu Moraru şi a B1 TV, potrivit unei hotărâri irevocabile a Tribunalului Bucureşti, care i-a obligat pe realizatorul TV şi televiziunea B1 la plata a 20.000 de lei daune morale.

Hotărârea Tribunalului Bucureşti a fost pronunţată în 13 iulie, instanţa respingând „ca nefondate” recursurile formulate de Radu Moraru şi B1 TV. Totodată, Tribunalul Bucureşti a admis recursul formulat de Victor Ciutacu şi i-a obligat pe Radu Moraru şi televiziunea B1 să îi plătească, în solidar, lui Ciutacu suma de 20.000 lei cu titlu de daune morale.

Totuși, la doi ani și jumătate distanță, jurnalistul RTV încă nu a primit din partea lui Radu Moraru suma pe care era obligat să o achite, ca despăgubiri, în urma deciziei Tribunalului București.

Într-un mesaj pe Facebook, Ciutacu se întreabă de unde își primește Moraru salariul, astfel încât să pună în aplicare hotărârea judecătorească și să își primească astfel cei 15.000 de lei.

”De doi ani de zile incerc sa pun in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva. Mai am de recuperat, de la Radu Moraru, 15.000 RON, ca i-a placut sa ma faca manglitor. Cat l-am prins descoperit, am apucat sa-l execut de 5.000. Exista titlu executoriu, sunt poprite conturile. Degeaba, omul n-are proprietati la vedere si, de doi ani, nu-i trece un leu prin banci. Timp in care a mancat, a baut, a candidat la europarlamentare, tine o caricatura de post tv. Cu acest prilej, fiindca nu pot sa-l banui pe preacinstit ca ia la plic, as dori sa intreb public statul de drept, justitia independenta, fiscul si pe colegii lui de maimutareli de unde…”, transmite Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

La finalul anului 2014, jurnalistul RTV promitea că se va ocupa să își recupereze banii datorați de Radu Moraru.

„Promit că anul viitor mă ocup să execut silit și diferența de 15000 lei de la Radu Moraru. Dat fiind că-n statul de drept hotărârile judecătorești nu se comentează, ci se pun în aplicare, ne vedem la recurs… P.S. În toate procesele civile, deci și în ăsta, am fost reprezentat de avocatul Mihai Mustăciosu. Căruia-i multumesc și pe această cale. Martor mi-a fost, de această dată, Mircea Badea”, scria Victor Ciutacu, pe blogul său, la finalul anului 2014. –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *