Skip to content
Politică

Victor Ciutacu, două întrebări incendiare pentru DNA, SRI și Elena Udrea

Jurnalistul Victor Ciutacu transmite, pe pagina sa de Facebook, un nou mesaj tranșant despre dezvăluirile Elenei Udrea și se întreabă, retoric, dacă DNA și SRI au aflat abia acum de golăniile făcute de Elena Udrea.

De asemenea, ziaristul îi adresează o provocare fostei șefe PMP și o întreabă și pe aceasta dacă abia acum și-a dat seama ”că băieții cu ochi albastri arestează la comandă.”

”DNA si SRI, sa muriti voi ca abia acum v-ati lamurit ce golanii a facut Udrea? Nuti, jura-te pe carne de porc ca abia acum ai aflat ca se aresteaza la comanda si ca baietii cu ochi albastri se baga in alegeri si decid rezultatul!

Macelariti-va intre voi, din partea mea, pana s-o alege prafu’ si n-o mai ramane piatra pe piatra. Scoateti hartiile, armati catusele, bagati japca pe conturi si proprietati, stati pe antidepresive, e prea misto spectacolul ca sa fie ratat!”, punctează Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Victor Ciutacu, izbucnire violentă după ce Udrea a fost adusă cu mandat la DNA: ”Gunoaielor. Sugeti-o din picioare”

Citește și:  Victor Ciutacu, întrebare cheie după valul de „ciripeli” de la DNA

 

foto: rtv.net

3 comentarii la “Victor Ciutacu, două întrebări incendiare pentru DNA, SRI și Elena Udrea

  1. Victore ai dreptate. Din pacate razboiul va fi catigat tot de Kovesi si Coldea, care vor face ce stiu sa faca – sa dirijeze tara cu catusele impotriva celor care nu fac ce vor ei si in beneficul lor. Pe mine nu ma incalzeste daca castiga Kovesi si Coldea, ca stiu ce urmeaza…Eu vreau sa stiu cand parlamentul ales de noi va da o lege care sa controleze cu adevarat serviciile, o lege care sa transforme procurorii in parchetari, o lege a raspunderii magistratilor si o lege a judecatorilor de instructie. Daca nu reformam serviciile si controlul asupra lor, precum si justitia o sa avem in continuare o batalie intre mafii, in care rechinul mic este inghitit de rechinul mare.

  2. bravo Victor sint itrebari pe care mi le-am pus i eu cind au facut acest sistem de il faceau pe voiculescu cu confiscari ecstinse de ce nu se aplica si la ea de ce ?

  3. Are you not entertained? Eu unul taman am deschis o cola, Mare, si zapez si imi savurez showl… sau era the show must go on, pentru Udrea cel putin :)) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *