Skip to content
Politică

Victor Ciutacu îi dă daună totală lui Radu Moraru: La închisoarea datornicilor! EXCLUSIV

psnews.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu îi dă daună totală altui ziarist, Radu Moraru, după cel mai recent scandal în care a fost implicat acesta.

Amintim că Paginademedia.ro a scris luni seară despre un scandal-monstru de la sediul televiziunii Nașul TV, unde Moraru a forțat intrarea în sediu, îmbrâncindu-se cu polițiștii prezenți la fața locului.

Amintim că Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Nașul TV în urma unei decizii a Adunării Generale a Acționarilor. Moraru a contestat în instanță hotărârea GA și a obținut o primă victorie. Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Tribunalul București a decis vineri: „Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare”.

În acest context, Victor Ciutacu a scris marți pe Facebook, la orele amiezii:

„Nu mai pot cu impostorul asta de grija caruia plange lumea! Are sa-mi dea, de cand cu lupii albi, 15.000 lei. Si-a ascuns ani de zile toate sursele de venit ca sa scape de executarea silita si acum povesteste el cum a platit din buzunar. Trebuia sa-i fac denunt pentru impiedicarea punerii in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive, dar am zis sa nu ma alatur tuturor sifonarilor. Am fost un bou!

P.S. Macar Sorina (Matei – n.r.) a avut demnitate si a platit imediat dupa pronuntarea sentintei”.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat marți după-amiază pe realizatorul de la România TV, ca să afle mai multe detalii. La rândul lui, Ciutacu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Moraru, scoțând în evidență datoria pe care acesta o are față de el, în urma unui proces de prejudicii de imagine.

„E un iureș grotesc pentru nimic! Ce știe să facă Radu Moraru? Circ fără responsabilitate. Omul ăla în primul rând mi-e dator mie printr-o hotărâre judecătorească definitivă. Și numai faptul că sunt eu tâmpit că nu i-am făcut denunț că se opune aplicării unei hotărâri judecătorești probabil îl mai ține liber. Numai denunțuri nu m-apucam să fac până acum… Omul ăla s-a declarat, în fața organelor fiscale și a băncilor, lipsit de orice venit – numai ca să nu-și plătească datoria, stabilită printr-o hotărâre judecătorească definitivă. Pe omul ăsta îl luăm noi în serios, care anunță că a plătit din buzunar nu știu cât, nu știu unde? Păi, să-și plătească din buzunar datoriile din hotărârile judecătorești! Omul ăsta nu mai are nimic pe numele lui. Bănuiesc că nu sunt eu singurul creditor. Eu sunt creditor oficial, legal, consfințit de o autoritate a statului român – am o executare silită. Cum aș putea să-l iau pe omul ăsta în serios, că se luptă pentru democrație și libertate de exprimare? Într-o țară normală la cap, ar trebui să fie în închisoarea datornicilor! Așa funcționează sistemele judiciare în alte țări: te declari falit și statul te pune să muncești în folosul comunității, ca să-ți plătești datoriile”, a tunat Victor Ciutacu.

În continuare, vedeta de la România TV a făcut o paralelă între Radu Moraru și Sorina Matei, subliniind punctualitatea acesteia în plata datoriei de după un proces tot legat de prejudicii de imagine.

„Sorina Matei, când a pierdut un proces cu mine (un proces asemănător cu cel pe care i l-am intentat lui Radu Moraru – c-amândoi au spus vrute și nevrute despre mine), nici măcar n-a așteptat motivarea hotărârii judecătorești; a primit comunicarea că a pierdut procesul, m-a sunat (pentru prima și probabil ultima oară în viața ei) să-i dau un număr de cont, în care să-și plătească datoria consfințită de statul român, prin hotărârea judecătorească rămasă definitivă. Deci, din punctul ăsta de vedere, jos pălăria! Mă rog: am eu multe să-i reproșez Sorinei (altfel nu o dădeam în judecată), am multe păreri despre modul în care-și face ea meseria, dar cel puțin a fost demnă la povestea asta sau a vrut să-nchidă repede.

Radu Moraru, în schimb, e un personaj sinistru – e un personaj nici măcar comic; e caricatural! Mi-am adus aminte, în timp ce se dădea el victimă, că omul ăsta a candidat la vreo două rânduri de alegeri, el fiind la vremea respectivă condamnat prin hotărâre judecătorească și se declarase falit. Omul ăsta a plătit în același stat român unde nu poate să-și găsească nicio sursă de venit ca să-și plătească datoriile dintr-o hotărâre judecătorească, el a depus niște garanții de participare pe listele electorale unde a candidat el. E caricatural! Și culmea: la bază n-a fost un ziarist rău. Eu îl cunosc de când eram amândoi suficient de puști. Nu știu: ori a luat-o razna de la bani, ori i-a luat mințile puterea (apropierea de vârfurile politice de la un moment dat)… Habar n-am! După părerea mea, ține mai mult de resortul psihiatriei ce face el.

Repet: e caricatural modul în care e prezentată situația lui: că e persecutat de oamenii răi, de Poliție… Doamne, apără și păzește! Nu știu ce e acolo între ei, în chinezăria aia (că televiziune nu-i pot spune): cine pe cine a împrumutat, cine pe cine a finanțat… Dă-mi voie să n-am nicio încredere în tânguielile lui Radu Moraru – cu toată dragostea”, a încheiat Victor Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *