Skip to content
Politică

Victor Ciutacu, indignat: „Scrisoarea Oanei Stancu, neinspirată pe formă, dar utilă și chiar necesară pe fond”

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, jurnalistul Victor Ciutacu reacționează cu privire la scrisoarea controversată a Oanei Stacu, adresate fiicei în vârstă de zece ani a lui Dan Tăpălagă.

Astfel, Victor Ciutacu este de părere că „scrisoarea deschisă este neinspirată pe formă, dar utilă și chiar necesară pe fond”. 

„Scrisoarea deschisa a Oanei Stancu e neinspirata pe forma (mentionarea fiicei lui Dan Tapalaga ca virtual destinatar), dar utila si chiar necesara pe fond. Intr-o societate intreaga la cap, ar fi dat nastere unei polemici civilizate pe temele stimularii/temperarii antagonismului tineri-batrani. La noi, in balamucul ambulant, insa, lumea o arde patetico-emotional, cu psihoze si bufeuri. Una peste alta, mi-ar placea sa stiu unde erau indignatii de serviciu, care tremura fals de grija familiei lu’ Tapalaga, cand fiu-meu, la fel de minor atunci precum fata lui astazi, dadea declaratii la politie fiindca tac-su era sa-si ia poceala-n mall, cu el de mana, pe motiv de nepotrivire de caracter cu Basescu. Sau, ulterior, cand procurorul Pruna, fratele doamnei ministru, il scotea de sub urmarire penala pe agresor, motivand ca amenintarea n-a fost suficient de consistenta”, a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *