Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ciutacu, ironie acidă față de un eventual pact Pro România-ALDE la prezidențiale: Se aliază ”tusea” și ”junghiul”

psnews.ro

Invitat de emisiunea ”Puterea știrilor”, jurnalistul Victor Ciutacu a comentat ironic o eventuală alianță între partidele conduse de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, considerând că o astfel de coaliție nu are nicio șansă de câștig.

”Se aliază ”tusea” cu ”junghiul”, 4% cu 6%, iar dacă vor să scoată împreună 10%, le dau o veste tristă, pe care ar trebui să o știe și domnul Tăriceanu și domnul Ponta: alegerile nu sunt aritmetică. Adică dacă vor merge cu un candidat comun – care bănuiesc că va fi Tăriceanu, pentru că Ponta s-a obișnuit cu ideea că bătaia doare și cred că se duce la a doua consecutivă -, cât pot să facă împreună? Probabil un 5-6%.

Domnul Tăriceanu a mai candidat solist și 2014, dacă bine ne aducem aminte, și a luat olecuță mai mult decât Elena Udrea. Dar îl înțeleg pe Tăriceanu, e cam ultima șansă a vieții lui”, a spus Victor Ciutacu la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *