Skip to content
Politică

Victor Ciutacu, ironie maximă la adresa unei senatoare: „O țață parvenită”. Prima Doamnă e și ea luată în vizor de jurnalist

Unul din senatorii Partidului Național Liberal a devenit subiectul mai multor articole de presă, după ce a făcut o declarație destul de controversată legată de cheltuielile lunare pe care le are cu ținuta și că ”nu i-ar ajunge banii nici pentru coafor”.

Este vorba de senatorul liberal, Steliana Miron, cea care s-a arătat extrem de deranjată de modul în care s-a interpretat o declarație făcută zilele trecute.

Într-o postare pe pagina sa de Facebok,, jurnalistul Victor Ciutacu a criticat dur declarația acesteia, numind-o „‘țață parvenită”.

Pe de altă parte, Victor Ciutacu susține că și declarația Primei Doamne conform căreia cuplul prezidențial nu se mută la București până nu vor avea un loc al lor este la fel de revoltătoare.

„Vasilica Miron e o țață parvenită care a vrut să devină celebră la oraș. După ce a băgat-o domnu’ Dan în Parlament și au luat-o liberalii de bună, s-a săturat de penibilități gen angajarea lui Gigi Becali, umblatul prin mall cu televiziunea după ea și trimis poze așa-zis sexy cu ea prin redacții ca rod al urmăririi constante a paparațoilor care n-ar recunoaște-o pe stradă. A reușit într-un final emițând sfânta zicere că nu-i ajunge indemnizația de senator nici pentru coafor. Ceea ce a declanșat un val de indignare proletară pe fb. Pe bună dreptate, că doar nu era să se umfle înaltele conștiințe când augusta soție a Primului Domn al patriei a slobozit, între două concedii, înțelepciunea potrivit căreia nu se mută-n București până n-or avea și ei un locșor al lor, că nu încăpea trupul sculptural în 2.000 mp construiți și patru hectare de curte la Vila Lac 2. Marș, băi, ipocriților!”, scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii la “Victor Ciutacu, ironie maximă la adresa unei senatoare: „O țață parvenită”. Prima Doamnă e și ea luată în vizor de jurnalist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *