Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ciutacu, la momentul adevărului: cine l-a ”curtat” pentru o candidatură la alegeri

Victor Ciutacu a fost invitat, miercuri, la emisiunea ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, și despre provocările vieții de jurnalist.

Astfel, în cadrul emisiunii, Victor Ciutacu a dezvăluit că a fost ”curtat” de către fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, care i-a propus să candideze la alegerile parlamentare din 2012, însă moderatorul TV l-a refuzat din mai multe motive, pe care vă invităm să le citiți mai jos:

Da, rup tăcerea. Singurul om care mi-a oferit ceva de două ori în viață, prima a fost o scrisoare de intenție pe care am respins-o public și a doua oară a fost o ofertă concretă, a fost Crin Antonescu. Prima dată, după ce au câștigat prima tură de alegeri, după ce i-au dat jos pe ai lui Boc și a fost primul Guvern Ponta care urma să organizeze alegerile. M-a întrebat după ce se împărțise aproape tot ce se putea împărți. M-a sunat Crin la un moment dat, eram în relații foarte bune cu el și m-a întrebat: <<Toată lumea a cerut câte ceva, tu ca de obicei nimic. Te interesează ceva? D-asta te-am sunat să te întreb>>. I-am zis: <<Dincolo de faptul că le-ați împărțit pe toate, sincer să fiu nu mă interesează mimic din ce aveți voi de dat și nu mă interesează să mă regimentez politic. Nu mă înteresează, în primul rând, că eu am din ce să trăiesc și pe orice salariu m-aș duce la stat, cu foarte mici  excepții, aș câștiga mai puțin, și de furat nu știu și nici nu am de gând să mă apuc>>.

Ulterior, oferta concretă a fost în 2012, când era USL-ul mare și victorios. Înainte să depună listele candidaților m-a întrebat dacă doresc să fiu parlamentar că îmi oferă un loc(…)I-am răspuns cât se poate de rapid, pe loc, că nu. I-am spus nu din două motive: 1. leafă mai mică decât a mea și nu am de gând să mă apuc de furat 2. I-am spus, și el a inceput să râdă: <<Mă vezi pe mine soldățel credincios subordonat al tău și al lui Ponta?>> Și a început să râdă și mi-a spus: <<Să fiu foarte sincer cu tine, nu prea>>”, a declarat Victor Ciutacu la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *