Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ciutacu mai taie din entuziasmul general după numirea lui Geoană la NATO: N-o să ne fie nici mai cald la iarnă, nici mai răcoare în vara asta

psnews.ro
" "

Jurnalistul Victor Ciutacu nu împărtășește entuziasmul general de după numirea lui Mircea Geoană în funcția de secretar general adjunct al NATO. Invitat în emisiunea ”Puterea știrilor”, Ciutacu a apreciat că, deși este o funcție mare, ”probabil cea mai mare pe plan mondial pe care o ocupă un român la ora actuală, ”n-o să ne fie nici mai cald la iarnă, nici mai răcoare în vara asta cu Geoană secretar general adjunct la NATO”.

”Pe de-o parte este meritul domnului Geoană și al sistemului său relațional, evident, pe de altă parte este clar că a existat și un fel de lobby transpartinic concertat, pentru că se pare că toate partidele din România, în măsura în care au avut influență pe zona asta, au tras la aceeași căruță de această dată.

Dar n-o să ne fie nici mai cald la iarnă, nici mai răcoare în vara asta cu Geoană secretar general adjunct la NATO. Lui o să-i fie bine, evident, și… acum o să facem ca la Halep, că e trofeul nostru? Nu, e trofeul lui Geană. Și numirea lui acolo n-o să însemne că o să lucreze pentru România. Nu, Geoană o să lucreze pentru locul lui de muncă, pentru NATO”, a spus Victor Ciutacu la ”Puterea Știrilor”.

Ziaristul a remarcat, însă, și felul în care s-a schimbat percepția publică în ceea ce-l privește pe Mircea Geoană după accederea într-o funcție atât de importantă pe plan internațional.

”Interesantă e abordarea din zilele astea, au uitat toți că Geoană era omul rușilor. Dacă ne aducem aminte, în 2009, unul dintre lucrurile care i s-au reproșat cu violență în campania electorală pe care a purtat-o împotriva lui Traian Băsescu a fost că e omul rușilor și că a făcut o excursie cu avionul lui Vântu la Moscova să-i dea ăia ordine. Iar acum nu mai e omul rușilor. Păi dacă l-au numit ăia de la NATO, ăia nu sunt demenți să pună omul rușilor acolo, nu? Acum a uitat lumea de toate, acum e Geoană al nostru, ca Simona, așa…”, a completat Ciutacu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *