Skip to content
Politică

Victor Ciutacu pune tunurile pe o parte a presei: ”Atacul era la voi, băi, ipocriților”. Ce nou mesaj le transmite celor vizați

Victor Ciutacu transmite un nou mesaj foarte dur, pe pagina sa de socializare, către toți cei care ”nu au curaj să miorlăie în fața camarilei Prințului Ardealului” (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis), dar, în schimb, sunt dezlănțuiți la adresa senatorului PNL, Vasilica Miron.

”La aproape o zi după postarea asta, pârâții de la site-urile bănuite de știri au descoperit apa caldă de la bloc și titrează bombastic, în cor, cum o atac eu dur/năprasnic/virulent/dramatic/inimaginabil pe Prima Doamnă a Republicii. Dincolo de faptul că ridicolii ăștia copy/paste sunt, pur și simplu, ticăloși, ei sunt și proști.

Atacul era la voi, băi, ipocriților (și lașilor, dacă tot veni vorba), care nu aveți curaj nici să miorlăiți în fața camarilei Prințului Ardealului, dar faceți pe vitejii cu Vasilica de la Rădăuți.

P.S. Ca să nu uit, părerea mea despre Carmen Iohannis e acceași. Și e publică. N-am nevoie de intermediari s-o exprim, am cuvintele la mine.”, transmite Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare.

Vezi aici mesajul de luni al lui Victor Ciutacu pentru care și-a atras criticile mai multor jurnaliști/ analiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *