Skip to content
Politică

Victor Ciutacu toarnă gaz pe foc. Liniștea dinaintea furtunii la vârful DNA? EXCUSIV

aktual24.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a oferit miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a evidențiat principalele implicații ale faptului că până în acest moment, deși au trecut 9 zile de la debutul concursului de ocupare a locului rămas vacant după revocarea lui Kovesi din fruntea DNA, nu s-a înscris nimeni.

Astfel, realizatorul de la România TV a aținut să sublinieze că acest aspect nevralgic al sistemului de justiție, pate fi catalogat drept ” un semn de revoltă mută”.

Pe de o parte, este un semn de revoltă mută a sistemului, astfel încât domnul Tudorel Toader să se trezească că nu are niciun candidat și va trebui să accepte un interimat al doamnei Jurma cu o eventualitate de prelungire. Americanii oricum ne-au anunțat că e a lor, au făcut gestul acela de imagine de ieri, pe care numai cretinii nu îl înțeleg”, a declarat Victor Ciutacu pentru PSnews.ro

Pe de altă parte, realizatorul TV a adăugat că ”dacă nu are domnul Tudorel Toader un as în mânecă, va trebui să ne sacrificăm și să acceptăm că doamna Jurma, fosta consilieră a doamnei Kovesi va conduce interimar DNA-ul spre noi căi de progres  și civilizație”.

”După părerea mea dacă nu are domnul Tudorel Toader un as în mânecă, din exterior sistemului (ați văzut că nici la DIICOT nu a fost niciun candidat din interiorul DIICOT-ului, că domnul Bănilă vine din exterior) o să rămână fără candidați și atunci va trebui să ne sacrificăm și să acceptăm că doamna Jurma, fosta consilieră a doamnei Kovesi va conduce interimar DNA-ul spre noi căi de progres  și civilizație”, a conchis ziaristul.

1 comentariu la “Victor Ciutacu toarnă gaz pe foc. Liniștea dinaintea furtunii la vârful DNA? EXCUSIV

  1. s-au trezit postacii…

    mai ambasada germaniei a demontat mincniunile lui slugarel (Care insista in continuare)
    comisia de la venetia a demontat minciunile CCR si PSD (care insista in continuare)
    comisia de la venetia (al carui raport l-a citit latrina pe dos), bunul simt si ambasada suediei au demontat minciunile latrinei 3 (care insista in continuare)

    importat e sa minti cu persevedenta… ca in romanica nimeni nu te pedepseste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *