Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ciutacu vede un singur contracandidat capabil să-i dea emoții lui Iohannis. Și nu e de la PSD!

Nord Est News

Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că există o singură situație în care actualul președinte, Klaus Iohannis, ar putea pierde cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”, Ciutacu a precizat că acel candidat care i-ar da emoții lui Iohannis n-ar fi de la PSD, ci de la Alianța USR-Plus.

”Iohannis ar putea avea un contracandidat serios, anume oricare ar fi ăla de la USR-Plus, dacă reușesc și ăștia să nu se certe până la prezidențiale și să meargă cu un vandidat unic. Că dacă se duc amândoi ca berbecii, și Barna, și Ciloș, au o problemă mare.

Dar unul singur ar avea șanse, iar pentru Iohannis ar fi o mare problemă. Pentru Iohannis ar fi ideal s-o țină vine în geam pe Dăncilă și să tragă toate sforile – prin sistemul informal, prin fostul stat paralel, ăla care nu mai există -, ca doamna Dăncilă să intre în turul 2.

Gândiți-vă dacă ar intra Cioloș în turul 2! Pâi va fi carnaval la secțiile de votare, iar o să fie tot tineretul patriei să voteze invers, împotriva sistemului, oameni noi în politică, bla-bla, deci împotriva lui Iohannis, evident”, a spus Victor Ciutacu la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *