Victor Cornea, învins în primul tur al probei masculine de dublu la US Open

victor cornea
Sursa foto: Federatia Romana de Tenis

Perechea româno-sârbă Victor Cornea/Nikola Cacic a fost învinsă greu de cuplul Robin Haase (Olanda)/Nikola Mektic (Croaţia), cu 6-3, 6-7 (5/7), 7-6 (10/6), miercuri, în prima rundă a probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, care are loc la New York.

Haase şi Mektic, capi de serie numărul 16, s-au impus după două ore şi 31 de minute, informează agerpres.ro.

Învingătorii au totalizat 14 aşi şi 4 duble greşeli, în timp ce Cornea şi partenerul său au încheiat cu 8 aşi şi 10 duble greşeli. Haase şi Mektic au fost net superiori la capitolul winners, 50-32, în timp ce raportul erorilor neforţate a fost invers, 32 pentru Cornea şi Cacic, 22 pentru câştigători.

Cornea este la al doilea turneu de Mare Şlem din carieră, după ce a pierdut în primul tur şi la Roland Garros anul acesta.

Cornea şi Cacic s-au ales cu un cec de 22.000 de dolari.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: