Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Negrescu explică cum arată Partidul Social-Democrat fără Liviu Dragnea

Fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, invitat în studioul „Puterea Știrilor”, a explicat cum arată acum Partidul Social-Democrat fără fostul președinte, Liviu Dragnea.

„PSD nu stă într-o persoană, eu am spus tot timpul, Partidul Social-Democrat e mult mai puternic decât un lider al său și au fost foarte mulți lideri în trecut care au plecat și partidul a supraviețuit. E un partid cu jumătate de milion de membri, avem de două sau chiar de trei ori mai mulți membri decât celelalte partide împreună. Trebuie însă să revenim către acești membri, simpatizanți, să discutăm cu ei, nu doar în momentele electorale, nu doar când avem nevoie de ei. Am spus lucrul acesta și colegilor mei. Avem nevoie de baza noastră pe tot parcursul activității noastre politice pentru a veni cu acele răspunsuri pe care oamenii le așteaptă. 

Evident, acum suntem într-un moment de evaluare, dar sunt convins că în perioada următoare, împreună cu acești membri și simpatizanți și cu colegii noștri din teritoriu vom identifica acele soluții pentru ca Partidul Social Democrat să-și recâștige din credibilitatea sa. Cuvântul de ordine pentru mine este ca PSD să redevină acel partid credibil, acel partid puternic, acel partid social-democrat sigur pe valorile sale și mai ales acel partid care poate inspira speranță”, a declarat social-democratul Victor Negrescu, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *