Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Negrescu indică cine sunt participanții la protestele față de social-democrați: Își puneau poze cum au fost acolo la miting

Featured Video Play Icon

Candidat al PSD la alegerile europarlmentare, social-democratul Victor Negrescu a vorbit la ”Puterea Știrilor” despre cum se pregătește pentru europarlamentare formațiunea politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea.

Astfel, fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a susținut că partidul se bazează în această campanie pe discuțiile directe cu cetățenii, cărora le prezintă rezultatele guvernării PSD și programul politic pentru alegerile europarlamentare.

„PSD este foarte activ în această campanie. Ne bazăm pe discuțiile directe cu oamenii. Mergem în fiecare județ, localitate. Discutăm cu oamenii, îi ascultăm. Prezentăm rezultatele guvernării PSD, programul nostru politic pentru alegerile europarlamentare, candidații și încercăm să arătăm românilor că reprezentanții PSD sunt cei care pot reprezenta așa cum trebuie România la Bruxelles și se pot lupta pentru interesele noastre. Campania merge bine, discuțiile sunt foarte detaliate, foarte profunde, axate pe rezultatele guvernării PSD și eu cred că, în final, rezultatele vor fi extrem de pozitive pentru PSD.

Oamenii au foarte multe întrebări referitoare, în primul rând, la viața lor de zi cu zi. De exemplu, proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii, mai ales rezultatele Programului Național pentru Dezvoltare Locală, un program extrem de important, vorbesc de pensii, de salarii, de creșterea nivelului de trai și de dublul standard aplicat la nivel european. Pornind de la aceste subiecte, intrăm în detaliu pe fiecare (…)”, a declarat Victor Negrescu la Puterea Știrilor.

Confruntat cu faptul că la mitingurile organizate de PSD sunt și proteste față de social-democrați, Victor Negrescu a susținut că, de fapt, oamenii care protestează la întâlnirile organizate de partid sunt membri și simpatizanți ai partidelor de opoziție, care sunt mobilizați în acest sens.

„PSD este un partid de masă, care este suținut de oameni care au o experiență, un trecut diferit, oameni și mai tineri, și mai în vârstă. Oameni care lucrează în diferite sectoare și evident este foarte important să ne întâlnim cu ei. PSD este partidul care iubește democrația și în contextul acesta, evident, noi credem că oamenii trebuie să își exprime liber opiniile. Fie susținătorii noștri, fie adversarii noștri. Însă am remarcat inclusiv pe rețele sociale că o bună parte din cei care au participat la mitingurile noastre pentru a ne critica sunt membri și simpatizanți ai partidelor de opoziție, oameni care au fost mobilizați în acest sens (…). Mă uitam la Iași sau la Galați, pe rețele sociale,  simpatizanți liberali sau USR-iști își puneau poze cum au fost acolo la miting, a conchis acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *