Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Negrescu nu crede în existența mai multor facțiuni în PSD: Avem o tabără, a celor care doresc să reformeze partidul

Fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a fost invitat în studioul „Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre cele mai recente evenimente din PSD. În viziunea lui Negrescu Partidul Social-Democrat nu este rupt în două sau mai multe tabere, existând potrivit acestuia, doar o singura tabără, cea care dorește o reformă a partidului.

„Nu cred că avem mai multe tabere în Partidul Social-Democrat în prezent. Avem cu siguranță o tabără, a celor care doresc să se implice pentru a reforma partidul și a-l face mai puternic. Evident, sunt mai multe tonalități, unii care își doresc o reformă mai rapidă, alții care își doresc ca procesul să fie mai gradual, unii care preferă să vorbească despre persoane. Eu aș vrea să vorbim despre intenții, dorințe, proiecte. De exemplu spuneam colegilor mei: noi am decis să continuăm actul de guvernare, cel puțin pentru o perioadă. De aceea este important pentru noi să spunem care este mesajul. De ce guvernăm în continuare. Cred că ar trebui să identificăm un nou obiectiv pe care să-l prezentăm în continuare românilor, pentru a spune de ce rămânem la guvernare”, a explicat Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *