Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Victor Negrescu (PSD): Apreciez faptul că PRO România nu a dat o intenție de vot

psnews.ro
" "

Vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, spune că deși PSD și PRO România nu sunt într-o fază a discuțiilor politice privind colaborarea între cele doua partide, apreciază faptul că partidul condus de Victor Ponta nu a dat o intenție de vot pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„O bună parte din cei care au votat Mircea Diaconu în primul tur sunt oameni care împărtășesc valorile noastre, valorile de stânga. În sensul acesta, eu am susținut în partid acea nevoie de a prelua din temele sale de campanie și echipa noastră a prezentat dorința de a vorbi mai mult despre subiectele destinate protecției mediului, extrem de importante, preluând practic temele de campanie ale domnului Mircea Diaconu, asumându-ne faptul că ne dorim să îi reprezentăm inclusiv pe acei oameni care l-au votat pe domnul Mircea Diaconu”, spune vicepreședintele PSD, Victor Negrescu.

" "

Acesta își exprimă convingerea că lucrurile se vor rezolva de la sine și că se vor găsi soluții ca spectrul politic de stânga să fie sudat pe viitor, nefiind vorba neapărat de o colaborare între partide, ci de a-și asuma împreună un mesaj politic unic, de stânga.

„În sensul acesta, da, inclusiv cei care susțin PRO România, sunt mai ales oameni de stânga și cred că mulți dintre acei oameni vor veni să voteze candidatul PSD, pentru că e o diferență foarte mare între ceea ce propune Iohannis, candidatul dreptei și ceea ce propunem noi”, a declarat vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, la „Puterea Știrilor”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *