Skip to content
Politică

Victor Negrescu (PSD): Luptele politice dintre PNL și USR afectează educația, haosul continuă

Facebook/Victor Negrescu
" "

Vicepreședintele PSD Victor Negrescu consideră că din cauza răfuielilor politice, şcolile riscă să rămână închise, ceea ce face ca haosul din educaţie să continue.

El susține că nici Ministerul Sănătății și nici cel al Educației nu doresc să își asume responsabilitatea pentru achiziția testelor pe bază de salivă sau pentru aplicarea celor existente, cele de tip antigen, „deși din punct de vedere legal o pot face”.

" "
" "

Haosul din educație continuă. Din cauza răfuielilor politice, școlile riscă să rămână închise. Reprezentanții Ministerului Sănătății s-au contrat public cu cei ai Ministerului Educației cu privire la achiziția testelor pe bază de salivă și aplicarea testelor rapide existente. Mai exact, nici o parte nu vrea să își asume responsabilitatea pentru achiziția și aplicarea lor deși din punct de vedere legal o pot face. Mai grav este că fără testarea rapidă, redeschiderea școlilor riscă să fie amânată. Luptele politice dintre PNL și USR afectează educația”, a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *