Victor Negrescu: Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat

Sursă foto: Facebook/ Victor Negrescu

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu afirmă, miecuri, că este onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor săi din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, el reuşind să obţină votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Negrescu mai spune că urmează votul în plenul Parlamentului European, săptămâna viitoare.

”Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. Chiar dacă au fost iniţial 12 candidaţi, dintre care 10 au intrat la vot pentru această poziţie, am reuşit să obţin votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Locul 2 după Germania, dar înaintea altor state importante”, a scris Negrescu pe Facebook.

”Urmează votul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare”, anunţă Victor Negrescu.

El precizează că rezultatul obţinut dovedeşte faptul că transformarea Partidului Social Democrat realizată de preşedintele Marcel Ciolacu le-a permis astăzi să fie ascultaţi şi influenţi în familia politică europeană.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: