Skip to content
Politică

Victor Ponta a anunțat o victorie obținută în Parlament: ce se întâmplă cu punctul de pensie

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Ex-premierul României, Victor Ponta, marți, într-o postare pe pagina sa de Facebook, anunță o victorie obținută de Pro România în Parlament.

Concret: potrivit lui Victor Ponta, deputații PRO Romania au obținut unanimitate pe amendamentul depus în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, prin care punctul de pensie va avea valoarea de 1875 lei, începând din data de 1 ianuarie 2019.

”PRO Romania reuseste in Parlament sa impuna decizii importante. Azi deputații PRO Romania au obținut unanimitate pe amendamentul depus în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, prin care punctul de pensie va avea valoarea de 1875 lei, începând din data de 1 ianuarie 2019. În varianta inițială, susținută de Dragnea și Dancila, creșterea punctului de pensie era etapizata pe durata a 3 ani, după cum urmeaza:
– 1 septembrie 2019 – 1265 lei
– 1 septembrie 2020 – 1775 lei
– 1 septembrie 2021 – 1875 lei

In aceasta dupa-amiaza vom lupta si la Comisia de Munca pentru aceste amendamente !

Legea Pensiilor nu este propusa de catre noi / a fost propusa de catre Guvernul Romaniei/ noi doar am lamurit termenul de intrare in vigoare / daca au bani cum au spus atunci sa intre in vigoare de la 1 Ianuarie/ daca nu au bani atunci sa spuna acest adevar dureros si nu mai votam deocamdata legea noua ! E foarte clar si simplu”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *