Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ponta acuză un complot marca PSD: Sper ca Rovana Plumb să nu facă măgăria asta!

Featured Video Play Icon

Ex-premierul Victor Ponta, actual președinte al PRO România, a fost invitat miercuri în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre cum se desfășoară ultimele zile de campanie pentru alegerile europarlamentare în formațiunea politică pe care o conduce.

Astfel, Victor Ponta a dezvăluit că Rovana Plumb, cea care deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, intenționează să organizeze o contramanifestație la mitingul organizat joi de PRO România la Târgoviște. Concret, fostul șef al Executivului a susținut că Rovana Plumb ar fi vorbit cu mai multe persoane să vină și să-i huiduie pe cei prezenți joi la mitingul PRO România de la Târgoviște.

Mâine avem ultima acțiune de campanie chiar la Târgoviște și am înțeles – mi-au zis cei de acolo, vă dați seama că toți PSD-iștii vorbesc cu mine în continuare – că doamna Rovana Plumb a vorbit cu niște oameni să-i aducă să ne huiduie. Sper ca Rovana Plumb să nu facă măgăria asta. Nu ni s-a întâmplat până acum, dar probabil că din cauza incidentelor pe care ei le-au avut s-au gândit cumva să facă și ei un incident.

Oamenii cu care au vorbit să vină să strige la noi ne-au spus nouă. Sper și cred ca Rovana Plumb să nu facă măgăria asta pentru că nu se face așa ceva. Las la o parte faptul că am avut un rol în promovarea ei ca ministru. Acum e la Dragnea, e dreptul ei. Sper să terminăm campania așa cum a fost tot timpul pentru PRO România: civilizată. Am avut și ce să spunem. Eu am vorbit despre absorbția fondurilor europene în perioada guvernării pe care am avut-o, despre relația cu Uniunea Europeană, relațiile pe care le am și azi cu liderii social-democrați”, a declarat Victor Ponta, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *