Skip to content
Politică

Victor Ponta, acuzat că „a mințit o întreagă națiune” privind reducerea TVA

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu face noi critici acide la adresa prim-ministrului Victor Ponta. Liberalul susține că prim-ministrul a mințit o întreagă națiune privind reducerea TVA, întrucât nu a redus taxa din aprilie așa cum  a promis.

Acesta îl somează pe Ponta să nu mai organizeze „chermeze” cu parlamentarii PSD și să-i invite la masă pe cei 1 milion de oameni cărora le-a promis locuri de muncă.

„Pentru că nu a redus TVA la 20% din aprilie, aşa cum a miniţit o întreagă naţiune, Ponta face în schimb o chermeză la Parlament. Între timp, Teodorovici se lamentează din poziţia de ministru de finanţe, că nu înţelege de ce pe primul trimestru guvernul din care face parte nu a cheltuit 2 miliarde de lei. Îi sugerez lui Ponta să nu mai facă atâtea chermeze cu baronii şi parlamentarii PSD, ci să-i invite la masă pe cei 1 milion de oameni cărora le-a promis locuri de muncă acum trei ani şi i-a lăsat cu buza umflată. Alternativ, îl invit să-şi aniverseze cei trei ani de ghinion pentru România în curte la Oltchim sau Arpechim”, scrie Predoiu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *