Skip to content
Politică

Victor Ponta anunță ce va sărbători în următorii ani, chiar dacă nu va mai fi premier: ”E un eveniment istoric în 25 de ani”. Referire la Crin Antonescu

Premierul României, Victor Ponta, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune B1 Tv, despre momentul adoptării moțiunii de cenzură din 2012, împotriva guvernului condus atunci de Mihai Răzvan Ungureanu, catalogând acel eveniment drept unul istoric în ultimii 25 de ani.

”E un eveniment istoric în 25 de ani (n.r.: căderea Guvernului MRU în 2012). Cu siguranță și dacă voi fi prim- ministru, și dacă nu voi fi, voi sărbători și 4 ani, și 5 ani.  

Pe 27 aprilie, am vorbit noi de la USL 2 și au vorbit cei de la PDL. Am vorbit cu Crin (n.r.: Crin Antonescu) înainte de acel eveniment (n.r.: celebrare a 3 ani de la căderea guvernului MRU), dar nu cred că și-a schimbat părerile din 27 aprilie, nu regretă acel vot (n.r.: de la dărâmarea cabinetului Mihai Răzvan Ungureanu, din 2012).

(…) Discuție asupra guvernării probabil se va face la momentul său final.”, a precizat premierul Victor Ponta în interviul pentru B1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *