Skip to content
Politică

Victor Ponta ar vrea sa fie sustinut de Antonescu

Candidatul PSD – UNPR – PC la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat la B1 TV ca, personal, i-ar face placere sa fie sustinut de Crin Antonescu, insa nu se pune problema de acest lucru.

„Am mai vorbit, rar, dar nu se pune problema sa ma sustina. Mi-ar placea asta. Noi am format un USL cu acest tandem, Ponta – prim ministru, Antonescu – presedinte, pentru un presedinte care sa aduca cele doua programe impreuna, social-democrat si liberal”, a spus Victor Ponta.

Intrebat cum i se pare campania electorala pana acum, Victor Ponta a spus ca „din pacate nu e atipica campania, e mai degraba tipica, in sens negativ. Eu am fost in tara si am prezentat ce vreau sa fac ca presedinte. O parte dintre contracandidati, pentru ca nu toti, in special dl Iohannis, dna Udrea, au incercat sa faca un gen de campanie, nu au avut succes, iar acum asteapta sa castige alegerile pentru dl Iohannis”.

Ponta a precizat ca „toate energiile se canalizeaza catre votul negativ. Nimeni nu spune de ce e bun Iohannis. Toti spun de ce nu e bun Ponta. Nu e atipic, pentru ca si in 2004 si in 2009 se spunea la fel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *