Skip to content
Politică

Victor Ponta are încredere în români. Pentru ce vrea Premierul Referendum

Prezent la Conferinţa Regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru ‪Europa‬ de Sud-Est, Premierul Victor Ponta a sublinat necesitatea existenței unui „mic grup tehnic care să realizeze o listă cu pași de făcut pentru a îndeplini toate condițiile pentru a deveni membri ai Zonei ‪Euro‬.” și organizarea unui referendum în acest sens.

Avem nevoie de un mic grup tehnic care să realizeze o listă cu pași de făcut pentru a îndeplini toate condițiile pentru a deveni membri ai Zonei ‪‎Euro‬. Cred de asemenea că ar fi un lucru foarte bun să avem și un ‪Referendum‬. Românii sunt proeuropeni și cred că vor fi și pro-euro dacă sunt bine informați.
– la Conferinţa Regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru ‪Europa‬ de Sud-Est”, se arată pe pagina de Facebook a Primului Ministru.

2 comentarii la “Victor Ponta are încredere în români. Pentru ce vrea Premierul Referendum

  1. Mare parte dintre europeni au inceput sa fuga de euro. Noi iar ne trezim sa fim in contratimp. Probabil ca Iohanis a primit ordin de la Mekel sa mai aduca 20 de mil. de sclavi financiari-bancari. Ar trebui sa intram in zona euro cind va intra si Marea Britanie, care vrea sa iasa din UE sau sa impuna alte conditii. Cind vom avea niste conducatori care sa tina la aceasta tara si la acest popor. Cred ca vom avea mult de asteptat.

    1. Va apreciez pozitia, dar ma gandesc si eu asa. Poate este o oportunitate pe care nu o vom mai avea alta data. Eu stiu daca in conditii de stabilitate in zona euro mai este dispusa UE sa ne accepte ? Zic. Cu stima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *