Skip to content
Politică

Victor Ponta are noroc. Unde se afla fostul premier în momentul atentatelor din Turcia

Fostul premier Victor Ponta era doar la 10 minute distanţă de aeroportul unde au avut loc atentatele. El urma să ia o cursă la 00.05 spre București alături de alți 100 de români blocați la această oră pe aeroportul Ataturk din Turcia, acolo unde au avut loc mai multe explozii marți seara, potrivit romaniatv.net.

După șocul evenimentului fostul premier susține că undeva sus cineva îi ocrotește familia:

Suntem băftoși! La Bruxelles Daciana era pe drum spre aeroport/ aici eu eram în mașină la 10 minute”, a declarat Victor Ponta.

El a confirmat că în acest moment s-a întors în oraș și va încerca să ia o altă cursă, cel mai probabil de pe alt aeroport, spre București. Victor Ponta face frecvent naveta București-IstaNbul unde merge pentru control după operația complicată de la picior.

Victor Ponta a postat pe facebook un mesaj de condoleanţe pentru familiile victimelor care şi-au pierdut viaţa în atentat.

Condoleanțe celor apropiați de victime. Solidaritate cu poporul turc în lupta cu monștrii teroriști!

Încă un semnal că nimic nu e mai important azi în Europa decât colaborarea pentru combaterea terorismului!

Sper ca toți românii aflați acum în aeroport să fie în siguranță!„, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook la doar câteva minute de la producerea atentatelor.

Mai multe explozii au avut loc pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Potrivit primelor informaţii, numărul răniţilor se ridică la 36, iar cel al răniţilor a ajuns deja la 147. Aeroportul din Istanbul a fost închis temporar, urmând, cel mai probabil, ca avioanele programate să aterizeze pe Ataturk să fie redirecţionat către alte aeroporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *