Skip to content
Politică

Victor Ponta aruncă bomba: „Lucian Isar este ofiţer acoperit!” Ce spune Alina Gorghiu

Fostul prim-ministru Victor Ponta aruncă bomba: Lucian Isar este ofiţer acoperit.

„Lucian Isar a preluat tot, a preluat şi PNL”, a declarat Victor Ponta, luni, la Parlament, citat de evz.ro.

Amintim că Lucian Isar a fost ministru Delegat pentru Mediul de Afaceri între 7 mai şi 6 august 2012, în primul guvern condus de către Victor Ponta.

Recent, Victor Ponta vorbea despre existenţa unui ofiţer acoperit şi în conducerea PSD.

„Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de „ofiterii” care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!” a scris Victor Ponta pe Facebook zilele trecute.

Întrebat despre o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activităţii SRI sau la Comisia de control al activităţii SIE, Ponta a răspuns: „La cine, domn’e? la Calimente? Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar e, despre el vorbeam”.

Chestionat dacă va dezvălui un nume de „ofiţer acoperit” din PSD, fostul lider al social-democraţilor a replicat: „Nu, nu, de Isar. Preia tot. A preluat PNL”.

Fostul premier a mai spus că nu mai este în conducerea formaţiunii social-democrate şi, drept urmare, nu dă sfaturi, dar a explicat că, prin mesajele postate pe Facebook după pronunţarea sentinţei în cazul lui Liviu Dragnea, a dorit să transmită un mesaj într-un moment important pentru partid.

„Eu nu sunt în conducerea PSD şi nu dau sfaturi”, a declarat Victor Ponta la plecarea de la reuniunea grupului deputaţilor PSD.

Solicitat de jurnalişti să caracterizeze situaţia creată în partid prin prisma experienţei sale politice, Ponta a repetat că nu dă sfaturi.

„Aşa este. Am experienţă foarte multă şi tocmai de asta nu cred că e cazul să dau eu sfaturi conducerii. (…) Nu fac parte din conducere, nu particip la decizii. Când simt că e un moment important pentru PSD – e partidul meu şi o să fie întotdeauna aşa -, atunci intervin. Mesajul şi-a produs efectul şi acum sunt convins că va găsi conducerea partidului soluţia cea mai bună”, a declarat fostul premier.

În replică, Alina Gorghiu a afirmat că Victor Ponta „e de domeniul patologicului”.

„Omul e de domeniul patologicului și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minții, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om”, a spus Gorghiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *