Skip to content
Politică

Victor Ponta confirmă ruptura din PRO România: Aceste plecări m-au afectat personal

Inquam Photos / Alexandru Busca

Liderul PRO România, Victor Ponta, confirmă ruptura din formațiunea politică pe care o conduce. Ponta susține că deputații Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu și-au finalizat negocierile cu cei de la PNL și vor trece în echipa lui Orban.

Evident că mă afectează decizia lui Daniel Constantin, a lui Sorin Câmpeanu, mă afectează la nivel personal, pentru că era o relație de prietenie, dincolo de relația de partid. Știu că vor merge la PNL, vor fi primiți la PNL și înțeleg pe undeva decizia lor. La nivelul partidului am refăcut structurile, dar aceste plecări pe mine m-au afectat personal. Eu nu știam că doresc să voteze Guvernul Orban, pentru că altfel puteam să discutăm.”, a spus Victor Ponta.

Amintim că PSnews.ro a scris în urmă cu o zi despre mutarea care se pregătește pe scena politică. Surse politice au declarat marți dimineață că Ludovic Orban, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au discutat în ultimele zile și au bătut palma. Astfel, cei doi fondatori ai PRO România ar urma să-și anunțe plecarea din Pro România către PNL.

Cei 3 au avut o întâlnire, marți dimineață, la Palatul Victoria, așa cum anunțase în urmă cu o zi Ludovic Orban: „Ora 09.00 Întâlnire cu Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, parlamentari ai Pro România (Palatul Victoria)”, se arată în programul premierului.

DETALII AICI: Transferuri SURPRIZĂ pe scena politică: Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au bătut palma cu PNL

3 comentarii la “Victor Ponta confirmă ruptura din PRO România: Aceste plecări m-au afectat personal

  1. Din cauza lui ponta in primul rand s a ajuns la cderea guvernului care a facut enorm de mult bine oamenilor ,ura lui fata de d na Dancila nu are nici o explicatie sau are ,ma ,,sucesc,, ca e la moda ! Ponta sapa groapa guvernului Dancila cu gandul ca ar prelua el PSD ,cand faci rau oamenilor cazi in groapa pe care singur ti ai sapato !

  2. TRADATORII NU SUNT SOCIALISTI??? EU CRED CA SUNT OPORTUNISTI CA MAJORITATEA POLITICIENILOR. DE CE SUNT ASA ,CE CARACTER AU ??? NEMERNICIA PREDOMINA IN VIATA POLITICA POST DEC !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *