Skip to content
Politică

Victor Ponta, de la New York: ”Dacă aș fi cetățean american….” (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, aflat într-o vacanță în America, a precizat, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, pe cine ar susține la alegerile prezidențiale din SUA, din 2016, în cazul în care ar fi cetățean american.

Citește și: Hillary Clinton și-a anunțat candidatura la prezidențiale

”Daca as fi cetatean american as sti cu siguranta cu cine sa votez in 2016!
Va sugerez sa vedeti clipul video – merita!”, trasnmite Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, indicând un link către filmulețul de prezentare ar lui Hillary Clinton.


Hillary Clinton, fost secretar de stat al actualei administraţii americane, şi-a anunţat duminică, într-o înregistrare video, intrarea în cursa pentru nominalizarea la preşedinţie din partea Partidului Democrat.

„Americanii, în viața de zi cu zi, au nevoie de o campioană. Vreau să fiu această campioană”, a declarat Hillary Clinton în materialul postat pe site-ul oficial.

Clipul prezintă mai mulţi cetăţeni obişnuiţi, care provin din mai multe categorii socio- profesionale și care vorbesc despre speranţele lor.

„Dacă familiile americane sunt puternice, America este puternică. Americanii s-au luptat să îşi revină din vremurile economice dificile dar lucrurile sunt încă în favoarea celor din vârf. Plec la drum pentru a câştiga voturile voastre. Pentru că este vremea voastră şi sper că veţi fi alături de mine în această călătorie”, afirmă Clinton, potrivit paginadepolitica.ro.

 Citește și: FOTO S-a aflat destinația de vacanță a premierului. Unde își va petrece Ponta sărbătorile de Paști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *