Skip to content
Politică

Victor Ponta denunţă manipularea din jurul numirii lui Bogdan Olteanu la BNR: Trafic de influenţă la Iohannis!

Fostul prim-ministru Victor Ponta denunţă manipularea din jurul numirii lui Bogdan Olteanu în funcţia de viceguvernator al BNR, acuzând un posibil caz de trafic de influenţă la preşedintele Klaus Iohannis.

Într-o postare pe Facebook, deputatul PSD a scris, duminică, despre jocurile de putere din jurul numirii lui Olteanu, dând de înţeles (fără să nominalizeze) că în spatele acestui gest ar fi stat co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, care ar fi intervenit în 2014 pe lângă preşedintele interimar de atunci al Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis.

„Cine credeti dvs ca este liderul PNL atat de apropiat de Iohannis ca sa poata sa il impuna pe Olteanu in singura functie de la BNR alocata partidului ?!?! Ghici ciuperca ce-i???!!!

Cine iese imediat de la PNL sa spuna ca sustine lupta anticorputie, si nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase , daca se gandea mai bine nici nu-l cunoaste pe Olteanu, aratand cu degetul la Tariceanu? Pai cine l-a propus in 2014 lui Iohannis, asa zic eu! Si oare l-a propus in 2014 degeaba sau a fost vreun trafic de influenta?!? Se autosesiseaza un procuror despre ce a fost in 2014 ( ca parca e mai aproape decat 2008)?” punctează Ponta.

Citiţi AICI întregul mesaj al parlamentarului social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *