Skip to content
Politică

Victor Ponta, despre lipsa spitalelor regionale: Pentru că Darius Valcov nu a putut să aducă firmele, până azi nu s-a făcut nimic

Deşi în 2015, chiar România a solicitat construirea a trei spitale regionale, până acum nu s-a făcut nimic în acest sens datorită faptului că de construirea lor nu s-au putut ocupa firmele lui Darius Vâlcov, a scris preşedintele Pro România într-o postare pe Facebook, de luni.

În 2015 am semnat Acordul de Parteneriat cu Uniunea Europeană care includea construcţia celor 3 spitale regionale ( cerute chiar de România): la Cluj, Iaşi şi Craiova

În 2016 trebuiau îndeplinite procedurile – 2017 demara construcţia – cel târziu 2020 erau funcţionale!, a scris deputatul independent.

 În postare, preşedintele Pro România a făcut referire directă la o scrisoare trimisă către premierul Viorica Dăncilă de Comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu. În scrisoare, Corina Creţu solicitându-i premierului să comunice către Bruxelles poziția oficială a Guvernului cu privire la cele trei spitale regionale de la Iași, Cluj și Craiova.
„Pentru că Darius Valcov nu a putut să aducă firmele lui să finanţeze şi să lucreze la aceste spitale (deturnarea de fonduri europene se află şi se pedepseşte) – până azi NU s-a făcut nimic / şi slabe speranţe să se facă ceva cât este Guvernul Dancila!” a adăugat Victor Ponta.

Între timp spitalele actuale din Cluj, Iaşi şi Craiova nu au capacitatea să salveze oamenii care au nevoie de tratament!

Corupţia chiar ucide în acest caz!”, a concluzionat Victor Ponta.

In 2015 am semnat Acordul de Parteneriat cu Uniunea Europeana care includea constructia celor 3 spitale regionale (…

Publicată de Victor Ponta pe Luni, 11 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *