Skip to content
Politică

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa PNL: „Să vă fie rușine!”

Victor Ponta a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Facebook în care lansează atacuri dezlănțuite la adresa PNL.

Acesta susține că la conducerea PNL au rămas doar „lași” și „impostori” care nu-și asumă referendumul de suspendare a președintelui din anul 2012. Acesta mai transmite în conducerea PNL nu mai există „liberali”, ci doar „pedeliști vopsiți.”

„Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori! Nu cumva în 2012 PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL‬) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români?
E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL – doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!” , scrie premierul pe contul său de Facebook.

3 comentarii la “Victor Ponta, dezlănțuit la adresa PNL: „Să vă fie rușine!”

  1. Cum sa-si mai aduca aminte tradatorii. Va veni el 2016 si o sa vada ce inseamna sa-ti tradezi electoratul. PLR-ul va ocupa spatiul gol lasat de PNL prin trecerea in zona portocalie a PDL-ului.

  2. Victor Ponta???????? Toata Romania te iubeste! Crede-ma, ca stiu ce zic, pentru ca sunt sociolog de profesie cu licentza la stat! Ma rog, lasa asta! Ceea ce vreau sa te rog sa faci este sa raspunzi campaniei PNL care te denigreaza constant! De ce asta? Pentru ca vor sa ajunga ei la guvernare, clar! Te rog sa nu permiti asa ceva, Ponta………… noi, cei multi te-am votat si crede-ma ca este mai importanta functie de Premier, decat cea de Presedinte, pentru ca tu ai in mana toata economia tzarii, ……….. frâiele ţării, mai bine zis! Şi-ai facut deja destule pentru ţară, pentru România, şi deci, de-aia eşti iubit! Vorbesc cifrele nu-ţi spun eu, de la mine citire, dragul nostru Victor Ponta! In incheiere, caci mi-e somn, iti recomand sa nu te lasi invins de niciun discur pnl-ist, pentru ca tu Victor Ponta ai sustinerea noastra, a multor romani carora ne-ai fost si ne esti aproape, prin toate masurile pe care le-ai luat si le vei lua, crede-ma! Nu te speria de acest nenorocit Iohannis, ca e un bou german si-atat, pe cand tu …………. esti……….. las` ca ti se suie la cap dupa aia, mai bine tac din gura! Clara, Timisoara
    P.S.Timisoara te iubeste, d-le Ponta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *