Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ponta dezvăluie discuția avută cu Dăncilă privind intrarea PRO România la guvernare: Tăriceanu a primit ofertă separată

psnews.ro

Președintele PRO România, Victor Ponta a fost invitat, marți, la emisiunea ”Puterea Știrilor”, în cadrul căreia a dezvăluit cum a decurs dicuția dintre acesta și Viorica Dăncilă privind o eventuală intrare a PRO România la guvernare

”Mi-a zis că vine și Pro România și ALDE cu câte un vicepremier și am spus: <<În primul rând ce faceți cu candidatul ALDE?>> Lui (n.r- Tăriceanu) i-a făcut o ofertă separată, dar eu deja vorbeam cu domnul Tăriceanu asta. D-na Dăncilă, nefiind în București în ultimii ani, credea că noi nu vorbim între noi.

Vorbim între noi, trebuie să ai grijă când negociezi două lucruri diferite cu doi oameni care să nu se întâlnească. Sigur că m-am întâlnit cu domnul Tăriceanu: <<Ok, ce ți-a oferit ție, ce mi-a oferit mie?>>. Și domnul Tăriceanu i-a spus același lucru: <<Nu mai merge așa în forma asta, cu 28 de miniștri, cu 7 milioane de oameni prin 7 mii de funcții>>. Eu am fost mult mai radical și am spus: <<Vă rog frumos, haideți să înțelegem că noi astăzi în 2019 funcționăm în statul român după o structură făcută de Nicolae Ceaușescu în 1968. E ca și când am merge cu o mașină din 1968, ne mirăm că nu merge bine, se strică>>”, a declarat Victor Ponta la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Reamintim că fostul premier Victor Ponta a scris luni, pe Facebook, despre discuția pe care a avut-o în urmă cu mai bine de o săptămână cu Viorica Dăncilă. Ponta susține că Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România. „Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomânia”, a scris Victor Ponta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *