Skip to content
Puterea Știrilor Video

Victor Ponta dezvăluie discuția avută cu Dăncilă privind intrarea PRO România la guvernare: Tăriceanu a primit ofertă separată

psnews.ro
" "

Președintele PRO România, Victor Ponta a fost invitat, marți, la emisiunea ”Puterea Știrilor”, în cadrul căreia a dezvăluit cum a decurs dicuția dintre acesta și Viorica Dăncilă privind o eventuală intrare a PRO România la guvernare

”Mi-a zis că vine și Pro România și ALDE cu câte un vicepremier și am spus: <<În primul rând ce faceți cu candidatul ALDE?>> Lui (n.r- Tăriceanu) i-a făcut o ofertă separată, dar eu deja vorbeam cu domnul Tăriceanu asta. D-na Dăncilă, nefiind în București în ultimii ani, credea că noi nu vorbim între noi.

" "

Vorbim între noi, trebuie să ai grijă când negociezi două lucruri diferite cu doi oameni care să nu se întâlnească. Sigur că m-am întâlnit cu domnul Tăriceanu: <<Ok, ce ți-a oferit ție, ce mi-a oferit mie?>>. Și domnul Tăriceanu i-a spus același lucru: <<Nu mai merge așa în forma asta, cu 28 de miniștri, cu 7 milioane de oameni prin 7 mii de funcții>>. Eu am fost mult mai radical și am spus: <<Vă rog frumos, haideți să înțelegem că noi astăzi în 2019 funcționăm în statul român după o structură făcută de Nicolae Ceaușescu în 1968. E ca și când am merge cu o mașină din 1968, ne mirăm că nu merge bine, se strică>>”, a declarat Victor Ponta la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Reamintim că fostul premier Victor Ponta a scris luni, pe Facebook, despre discuția pe care a avut-o în urmă cu mai bine de o săptămână cu Viorica Dăncilă. Ponta susține că Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România. „Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomânia”, a scris Victor Ponta.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *