Skip to content
Politică

Victor Ponta a discutat cu vicepreședintele SUA

Premierul Victor Ponta a discutat telefonic cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Cei doi au discutat despre au discutat despre modalităţile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii.

„Cei doi înalţi oficiali au discutat despre modalităţile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii. Au fost abordate, în cadrul dimensiunii politico-militare şi de securitate a Parteneriatului Strategic, teme actuale de pe agenda de securitate internaţională, inclusiv problematica situaţiei din Afganistan şi pregătirea Misiunii „Resolute Support” a NATO care va înlocui Misiunea ISAF începând cu anul 2015.

Premierul Victor Ponta a reafirmat faptul că România este şi va rămâne un partener strategic de încredere al SUA, precum şi determinarea părţii române pentru consolidarea şi dezvoltarea în continuare a Parteneriatului Strategic bilateral”, se arată în comunicatul transmis de Executiv.

5 comentarii la “Victor Ponta a discutat cu vicepreședintele SUA

  1. Tentative de anihilare a imaginii politice domnule Ponta… Va legati de orice v-ar face imagine pozitiva, in schimb ati nenoroci tara in 3 zile! Tratati cu americanii si ne-ati vinde la rusi!

  2. domnule ponta nu avem nevoie de discutii,noi avem nevoie de fapte!!!cu cine vorbiti nu ne priveste ca oricum pentru tara asta nu faceti nimic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *