Skip to content
Politică

Victor Ponta: Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare

Inquam Photos / Alexandru Busca

Victor Ponta acuză Guvernul PSD-ALDE că a abandonat defapt proiectele privind cele trei spitale regionale. Liderul ProRomânia remarcă și ”minciuna oribilă” conform căreia studiile de fezabilitate costă 200 de milioane de euro. Minciuna a fost demontată chiar de către comisarul european Corina Crețu, care a precizat că studiile de fezabilitate costă 1,8 milioane de euro.

Sunt foarte dezamagit de faptul ca proiectele spitalelor regionale din Iasi, Cluj si Craiova au fost abandonate de actualul Guvern/ la fel si Autostrada Iasi – Targu Mures! In timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla Romania pierde sansa de a se dezvolta in anii urmatori!”, a scris Ponta pe Facebook, confrom B1.ro.

Ponta este de părere că dacă Guvernul își făcea treaba, în 2020 România putea avea funcționale cele trei spitale.

Minciuna oribila cu studiile de fezabilitate care costa 200 de milioane mai poate fi “inghitita” doar de cei care au un televizor in loc de creier! Studiile BEI costa 1,8 milioane ( conform documentelor oficiale prezentate) si oricum Guvernul poate sa faca cu cine doreste aceste studii! Imi aduc aminte ca in 2013 am modernizat complet 200 de scoli cu bani si studii de la BEI si atunci cel mai mult s-a laudat cu acest succes Ministrul Dezvoltarii Regionale – atunci BEI ( Banca Europeana de Investitii) era buna – azi nu mai este!” a mai agăugat el.

Nici Dragnea și Vâlcov nu scapă de critici. Ponta a mai transmis că aceștia nu vor să facă proiecte cu bani europeni deoarece sunt conștienți că furtul acestor bani se va lăsa cu dosare penale: „Adevarul este evident pt toata lumea: Dragnea si Valcov nu vor proiecte din bani europeni pentru ca fraudarea acestora se lasa cu dosare – si nici nu pot sa dea contractele la Teldrum sau la ferma de porci de la Salcia!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *