Skip to content
Politică

„Victor Ponta e intr-o postura jalnica”! Cum si-ar putea pastra functia de premier in viziunea unui lider PNL?

PSD i-a platit polita lui Victor Ponta ca urmare a desemnarii lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al PSD este de parere liderul PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat in emisiunea „Lumini si umbre” de la B1 TV ca Ponta a condus Guvernul si PSD in mod autocratic, fara a tine cont de pozitia partidului.

In PSD, practic, partidul i-a platit polita lui Victor Ponta. Ponta, dupa ce a ajuns prim-ministru, nu a mai tinut cont de partid. Dupa retragerea PNL, Ponta a anuntat Comitetul Executiv, iar numai cu o ora inainte a anuntat ministri. Ponta a condus in mod autocratic, fara a tine cont de pozitia partidului”.

In privinta viitorului lui Victor Ponta in functia de prim-ministru, Orban este de parere ca „in momentul de fata, Ponta va mai ramane premier numai daca va executa fara clipire ordinele date de partid. Ponta, astazi, e intr-o postura jalnica”.

Intrebat de ce nu l-a atacat PNL pe Liviu Dragnea, Ludovic Orban a precizat ca „nu mai era necesar sa mai luam o pozitie dupa ce s-a intamplat in PSD”.

Liderul PNL a mai declarat ca „Liviu Dragnea e chintisenta a ceea ce inseamna pesedismul in ultimii 12 ani”.

Sursa foto: masapresei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *