Skip to content
Politică

Victor Ponta e sigur că intră în Parlament, dar cu o condiție: Colegii mei din secții să păzească voturile

Inquam Photo / George Calin

Victor Ponta, liderul Pro România, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat la alegerile parlamentare. El a precizat că, totuși, prezența scăzută la urne ar trebui să fie un semn de întrebare pentru toți candidații.

Ponta a mai susținut că reprezentanții partidului din secții ar trebui să fie extrem de atenți la numărătoarea voturilor, căci, de obicei, partidele mici pierd voturi în această parte a scrutinului.

„Prezența foarte mică cred că e un semn foarte mare pentru toți candidații. Pro România va fi în viitorul Parlament cu o singură condiție: colegii mei din secții să păzească voturile. De multe ori, partidele mici pierd voturi. Soarta Pro România e în mâinile celor 18.500 de colegi care sunt acum în secții.

Mi-aș dori ca numărătoarea să fie transparentă. Dacă prezența e scăzută, dacă avem și obișnuitele probleme de numărare, atunci vor fi și mai mari problemele de legitimitate a viitorului Parlament.

De mâine ne pregătim de ce avem de făcut în perioada următoare.

Mult succes colegilor din secții și muțumesc celor care au votat!”, a declarat Victor Ponta, după închiderea secțiilor de votare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *