Skip to content
Politică

Victor Ponta, eliminat de CCR din cursa pentru Cotroceni?

Candidatul PSD, Victor Ponta, va fi eliminat de CCR din cursa pentru Cotroceni, susține unul dintre prezidențiabili din această toamnă.

Acest scenariu ar face parte dintr-un plan pus la cale de Traian Băsescu și Augustin Zegrean explică prezidențiabilul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

„E posibil să nu ajungă Ponta la alegeri. Azi e marți, da? Sâmbătă dimineață, la 8:30, a fost o convorbire telefonică între Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, și Traian Băsescu. Și Zegrean i-a spus că au găsit posibilitatea legală la CCR să nu-i dea dreptul lui Victor Ponta să candideze. Și atunci, Traian Băsescu și-a frecat mâinile.

(…) Și le-a spus telefonic consilierilor să lucreze de zor la plângere, la reclamație la Curtea Constituțională, ca să-l oprească. Eu în locul lui Ponta nu aș candida. El a fost ofițer (n.r.: SIE)”, a declarat Corneliu Vadim Tudor, marți, în „Biroul președintelui”, de la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

8 comentarii la “Victor Ponta, eliminat de CCR din cursa pentru Cotroceni?

    1. Postacule , de data asta nu mai merge ulciorul la apa. Incalcarea legilor de catre CiCiRiu s-a terminat. Si nu mai consuma tot ce-ti serveste vadimu’ asta e basist 110%.

  1. Camelia, esti bugetar de dreapta altfel nu se explica cum esti fericita cu eliminarea adversarului politic la masa verde……asa a fost condusa tara asta de 10 ani!

  2. usor usor acesti domni politici se elimina intre ei!!! bravo domnilor ne scutiti pe noi,ne bucuram mult ca va dati arama pe fata!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *