Skip to content
Politică

Victor Ponta explică situația Olguței: Cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Victor Ponta, președintele Pro România, a lansat un avertisment de ultimă oră către Lia Olguța Vasilescu, despre care spune că Liviu Dragnea „îi va rupe gâtul cât de curând”, conform B1.ro

Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni”, a spus fostul premier, la TVR 1.

Ba mai mult, Victor Ponta a lansat săgeți și către alți social-democrați ajunși în prima linie, precum Codrin Ștefănescu, pe care l-a numit „sinistru”.

„Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum. PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro. Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump”, a adăugat președintele Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *