Skip to content
Politică

Victor Ponta face noi dezvăluiri despre scandalul Complexului Energetic Oltenia

agerpres.ro

Fostul premier Victor Ponta a avut joi seara o intervenție telefonică la postul B1TV în emisiunea Dosar de politician pentru a oferi dezvăluiri suplimentare în cazul scandalului de la Complexul Energetic Olt, unde minerii nemulțumiți au intrat în a șasea zi de grevă pentru că salariile sunt mult prea mici.

Liderul partidului Pro România acuză lipsa investițiilor și a măsluirii informațiilor cu privire la rezerva de combustibil care trebuia pregătită din timp în caz de urgență:

Sunt două lucruri grave: nu s-au făcut deloc investiţii în partea de tehnică. Acele cazane merg iarna la maxim, nefiind reparate, plesnesc. În al doilea rând cred că s-au falsificat datele pentru ca rezervă de cărbune trebuie făcută în octombrie-noiembrie cel târziu. Azi nu mai e niciun pic de cărbune în rezervă. 

Iar acestea nu sunt toate problemele, deoarece Ponta a făcut dezvăluiri despre cum au fost mituiți membri ai PSD pentru a nu părăsi partidul pentru platforma fostului lider social-democrat.

Înainte de greva au avut oferta să ceară împrumut de la o bancă, fără garanţia recuperării. Ministerul Energie a picat la ALDE. Oamenii de la PSD au primit posturi bine plătite la Complexul Energetic Oltenia ca să nu plece la Pro România. În câteva luni s-au dublat posturile de conducere, posturile de consilieri şi de asistenţi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *