Skip to content
Politică

Victor Ponta îi cântă prohodul lui Dragnea: Niște polițiști vor bate la ușa sediului PSD să îl ia să execute pedeapsa!

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Ex-premierul Victor Ponta, actual președinte al PRO România, a fost invitat miercuri în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre situația cu care se confruntă liderul celui mai mare partid din România (PSD), Liviu Dragnea.

Amintim că procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman s-a terminat. Judecătorii Instanței Supreme au decis luni, la ultimul termen în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman, în care procurorii au cerut 7 ani şi jumătate de închisoare pentru Liviu Dragnea, să pronunțe sentința peste șapte zile, pe 27 mai.

„Luni, există această posibilitate – din punctul meu de vedere cu un grad de probabilitate mai mare de 50% -, ca în faimosul sediu PSD să ciocăne la ușă niște polițiști care să vină să îl ia pe președintele partidului să execute pedeapsa. Cum poți să te pui în situația asta? Eu am demisionat în 2015 când am fost acuzat de ceva, nici vorbă de condamnare, nici vorbă de apel (…)

Ei l-au ținut pe Dragnea condamnat, și în apel. Luni, practic, Înalta Curte poate să dea decizia. Toți spun că nu se poate, dar așa a zis și Nicușor Constantinescu, așa a zis și Radu Mazăre, că nu se poate. Ba se poate. Nu trebuie să te pui în situația asta. Este o nebunie”, a declarat Victor Ponta, la Puterea Știrilor.

 

 

1 comentariu la “Victor Ponta îi cântă prohodul lui Dragnea: Niște polițiști vor bate la ușa sediului PSD să îl ia să execute pedeapsa!

  1. Tradatoru` social-democratiei viseaza ! Oricum tradatorii nu sunt bineveniti….nicaieri ! Nici macar in UE ! „prietenii” stiu de ce !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *