Skip to content
Politică

Victor Ponta: În Pro România au loc toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD- Dragnea si PNL-Orban EXCLUSIV

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Partidul social Democrat (PSD) trece prin momente dificile: două dintre figurile cunoscute în rândul partidului, au fost excluse din formațiunea politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea.

Concret: fostul lider PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și fostul secretar general Marian Neacșu au fost scoși din partid, după un vot în ședința Comitetului Executiv al PSD ce a avut loc, luni după-amiază.

DETALII AICI: Decizie-șoc în PSD: Țuțuianu și Neacșu au fost EXCLUȘI din partid

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu fostul premier PSD-ist Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice ”Pro România”, pentru a-l întreba pe acesta dacă partidul său intenționează, în eventualitatea în care cei doi menționați mai sus se decid să facă acest pas, să îi primească, așa cum a făcut și în unele cazuri anterioare (de ex. Gabriela Podaşcă, Nicolae Bănicioiu, Mircea Titus Dobre).

Astfel, fostul șef al Guvernului a ținut să sublinieze, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că în formațiunea sa politică ”au loc toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD- Dragnea si PNL-Orban”.

Însă, Victor Ponta a precizat că nu intenționează să primească baroni locali în partidul său. Amintim că Paul Stănescu, baronul PSD de Olt, se află și el pe lista neagră a lui Liviu Dragnea, soarta acestuia urmând să fie tranșată la următorul CEx.

”În Pro România au loc toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD- Dragnea si PNL-Orban – nu primim baroni locali! În ceea ce îi privește pe Țuțuianu și Neacșu, nu îi consider pe niciunul ca fiind baroni locali”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate pentru PSnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *