Skip to content
Politică

Victor Ponta, înţepături către PDL în mesajul de 1 mai adresat românilor

Victor Ponta a transmis un mesaj românilor, cu ocazia zilei de 1 mai.

Prin intermediul unei reţele de socializare, acesta a atacat voalat PDL pentru măsurile de austeritate, susţinând că politicile pe care le-a promovat actualul guvern sprijină şi cetăţenii şi mediul economic.

„Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii, gândurile noastre se îndreaptă către cei care prin eforturile lor ajută la construirea unei Românii moderne și respectate. Mulțumesc românilor care construiesc, prin munca lor, o țară puternică!
După ani de austeritate dură, prezentată ca soluție minune pentru relansarea economiei, am demonstrat că reconstrucția se poate face, în mod corect, sprijinind deopotrivă mediul economic și cetățenii.
Vrem să continuăm pe aceeași linie: să reducem TVA, să continuăm reducerea CAS, să reducem cota unică, să promovăm o lege a salarizării, să continuăm creșterea salariului minim, să aplicăm măsuri și strategii pentru incluziunea socială, creșterea ocupării în rândul tinerilor și reducerea sărăciei” , a scris premierul Victor Ponta în mesajul său de 1 mai către români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *